Apr 12, 2011

Saya mahasiswa UBM


Berminat nak jadi mahasiswa UBM? Sila daftarkan diri anda ke http://ubmalaysia.blogspot.com/.

Untuk minggu orientasi, aku diminta utk wat assignment nih..wallaaah
Lame tak wat assgmnt utk diri sndiri..
=)  

Letakkan banner UBM dalam entry anda.



Nama anda dan nama blog anda.
Nama : Nor Asidah Binti Sahrin 
Nama Fofular : Shida Sahrin (Takde pun dalam soklan, tapi letak gak..hehe!)
Nama Blog :


Sejak bila mula berblog. 
Sejak 2009 agak nye..da bermacam - macam blog aku create..tapi yg ni paling lama bertahan..Secara rasminya, blog ni create May 2010. 
 
Apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
Darsawarsa? ape tu?? Tingginye  bahasa sastera..
Hurm, bagi aku blog dah jadi e-diari, e-dakwah, e-gossip..semua la e-  dalam kehidupan manusia.. Kira bagus la gak ade nye blog ni..kurangkan bercakap tingkatkan prestasi dalam penulisan..hehe!

Pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
Oh, ini benda baru dan sangat creative..solute kat org yg mule2 pk benda ni..harap2 IPTM ni menjadi medium kepada blogger dalam menghasilkan blog yg mempunyai intipati yg lebih bermanfaat, disamping itu dapat membentuk blogger lebih cemerlang, gemilang dan terbilang..wallllah!





Wokey, sudah siap assignment..!  =)

7 comments:

  1. dah follow dah jom follow balik ok
    salam dari UBM jomput join
    Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  2. fly dari UBM :) berkenalan dgn pelajar baru .

    ReplyDelete
  3. Hye Bakri & Mahirah!
    Salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  4. Admin dari UBM dtg check assignment..hehe
    Thanks joined n support UBM, nntkan entry pilihan :)

    ReplyDelete